Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=QTr3uFcnb1I

Introductieduik

Het feit dat je deze pagina bent geeft eigenlijk al min of meer aan dat je interesse hebt in de duiksport. Toch? Misschien vraag je jezelf af wat het allemaal inhoudt en of het misschien iets voor jou zou kunnen zijn. Eigenlijk kun je dit dan alleen maar ondervinden door het maken van een introductieduik.

Play Video

Discovery Dive organiseert regelmatig introductieduiken waarbij we je graag de gelegenheid bieden om eens kosteloos en geheel vrijblijvend kennis te maken met de duiksport en natuurlijk onze vereniging.

Wanneer je mocht besluiten je opleiding te volgen bij Discovery Dive, dan kun je gedurende je opleiding gebruik maken van onze bruikleen optie. Hierdoor kun je als 1*-leerling gratis een voortgezette basisuitrusting “lenen” van Discovery Dive. Deze optie maakt het voor iedereen mogelijk te starten met een opleiding en kun je op een later moment besluiten je eigen uitrusting aan te schaffen of tegen een tarief van 10 euro per maand de basisuitrusting huren tot je je eigen uitrusting helemaal compleet hebt.

Heb je hierin interesse? Meld je dan aan via onderstaand formulier of mail/bel ons. Op de introductiedag/-avond word je volledig begeleid door een instructeur van onze vereniging en ben je natuurlijk in de mogelijkheid elke vraag te stellen.

Aanmelden voor een introductieduik

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor een introductieduik. Na aanmelding wordt met je contact opgenomen en wordt een datum overlegd.
Naam(Vereist)
Je ontvangt een bevestiging van deze aanmelding via e-mail.
Mogelijk nemen we contact met je op via een telefoongesprek.

De juiste duikmaterialen voor jou

Om de juiste duikmaterialen voor de introductieduik gereed te hebben, vragen wij je enkele gegevens hieronder in te vullen.